gyermekorvosgyermek tüdőgyógyász
GYERMEK TÜDŐGYÓGYÁSZATI MAGÁNRENDELÉS
FONTOS INFORMÁCIÓK

A magánrendelésemen tudom garantálni, hogy a lefoglalt időpontban történik a vizsgálat, csak kivételes esetben kell várakozniuk. A betegeket 30 percenként hívom, tapasztalatom szerint ez bőségesen elég a vizsgálatokra és a kérdések átbeszélésére. De éppen ezért kérem, hogy pontosak legyenek. Kérem azt is, hogy felkészülten érkezzenek: nekem fontosabb az, hogy röviden, lényegre törően elmondják a gondjaikat, mint hogy a kezembe nyomják az elmúlt 10 év összes zárójelentését (persze ezt se hagyják otthon...). 

Ha használtak korábban valamilyen segédeszközt, gyógyszert, akkor hozzák el magukkal, hogy meg tudjuk nézni hogyan használják. 

Ha  a panaszok hátterében allergia állhat valószínűleg bőrtesztet végzünk (persze nem végezzük el a szezon közepén!). Emiatt az első találkozó előtt néhány napig, ha lehet, ne szedjenek allergia ellenes szirupokat és tablettákat. Ha lehet a multivitaminokat és a Béres cseppet is hagyják abba, mert befolyásolhatják a bőrteszt eredményét.

Ha akut problémájuk van és nem tudják már kivárni a következő rendelési időt, vagy az adott napra már nincs szabad időpont, akkor hívjanak telefonon, írjanak emailt, mert minden nap rendelek valahol, és meg tudunk beszélni találkozót. Azért a hétfői időpont az elsőként választandó, csak ott tudok eszközös vizsgálatokat végezni (légzésfunkció, bőrteszt)

 Árak: - első vizsgálat: 10.000 forint - minden további vizsgálat: 8.000 forint  (egyedileg változhat)

FIGYELEM!!

Kérem, hogy ha látják, hogy a lefoglalt időpontban nem tudnak megjelenni a rendelésen jelezzenek nekem (telefon, E-mail), így fel tudom szabadítani a lefoglalt időpontot másnak. 

MAGÁNRENDELÉSEK HELYE
1145 Budapest, Uzsoki utca 36/b.

Nagyobb térkép megtekintése